Σελίδες Υποψηφίων

Αποκτήστε σύγχρονο ψηφιακό αλλά και έντυπο προωθητικό υλικό με την PellaPro.
Δείτε αναλυτικά τα πακέτα που προσφέρουμε.

basic candidate

Ιδανικό για ψηφιακή προώθηση

199€

standard candidate

Ιδανικό για ψηφιακή και έντυπη προώθηση

299€

premium candidate

Ιδανικό για ψηφιακή και έντυπη προώθηση

449€

Δεν είστε σίγουροι για το ποιο πακέτο θα πρέπει να διαλέξετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επωφεληθείτε

Η ψηφιακή προβολή ενός υποψηφίου είναι πλέον ζωτικής σημασίας στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό. Οι επαγγελματικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες είναι καλύτερος τρόπος να δείξετε επαγγελματισμό και να δώσετε την δυνατότητα επικοινωνίας στο διαδικτυακό κοινό.

Η PellaPro σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σύγχρονη, ελκυστική και λειτουργική ιστοσελίδα για την πολιτική σας καμπάνια, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να φτάσετε σε ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε την προβολή σας.

Απλώς παρέχετε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας και εμείς χρησιμοποιούμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις ιδέες μας για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία για εσάς στο διαδίκτυο.

Δυνατότητες

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου σας προσφέρουμε δωρεάν φιλοξενία για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, δωρεάν .GR domain για 2 χρόνια και ενα προσωπικό e-mail.

Τα Standard και Premium πακέτα μας περιλαμβάνουν επίσης έντυπο προωθητικό υλικό όπως κάρτες, στυλό και αναπτήρες, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες σας για έντυπη προώθηση που θα σας προσδίδει κύρος και αναγνωρισημότητα.

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα υποψηφίου και QR Code, επιτρέποντας στους ψηφοφόρους να αποκτήσουν γρήγορη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας με μια απλή σάρωση με το κινητό τους.

Αποκτήστε το προβάδισμα με μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και υλικό προώθησης που κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και αφήστε την PellaPro να σας προωθήσει στην πολιτική σκηνή.

Δείτε το demo μας

Συχνές ερωτήσεις

Το QR Code είναι εικόνα που μπορεί να σκαναριστεί μέσω της κάμερας του κινητού και να μας οδηγήσει σε κάποιον σύνδεσμο άμεσα.

Επίσης μπορεί να τυπωθεί στο έντυπο προωθητικό υλικό, όπως π.χ. στις κάρτες, στα στυλό και στους αναπτήρες.

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να χρησιμεύσει ως κεντρικό σημείο προβολής για την πολιτική σας πλατφόρμα. Μπορείτε να μοιραστείτε την ιστοσελίδα στα social media, να την περιλάβετε σε εκλογικό υλικό και να την χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε τους ψηφοφόρους για τις εκδηλώσεις και τις εκστρατείες σας.

Κλείσιμο