Πολιτική Πληρωμών

Πολιτική Πληρωμών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.

  • Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

(Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες)

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής σε έναν από τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: GR2101103400000034040210964| Ιωάννης Χατζηγιάννης

Πειραιώς: GR9401722530005253103832474 | Ιωάννης Χατζηγιάννης

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμό παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό της στο info@pellapro.gr.

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners και American Express έκδοσης όλων των τραπεζών. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Payments.

Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς θα μεταφερθείτε σε ασφαλή διακομιστή της υπηρεσίας Viva Payments μέσω πρωτοκόλλου SSL (Secure Socket Layer – 128 bits). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Όλες οι τιμές του ιστότοπού μας δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

 

Κλείσιμο