Σελίδες Συνδέσμων

Αποκτήστε την προσωπική σας σελίδα συνδέσμων με την PellaPro

landing page

ιδανική λύση για influencers

99€

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επωφεληθείτε

Η υπηρεσία μας για τη δημιουργία σελίδας συνδέσμων είναι η ιδανική λύση για influencers και γενικά για όσους έχουν πολλούς συνδέσμους και επιθυμούν να προβάλλουν το περιεχόμενό τους με καλαίσθητο και εντυπωσιακό τρόπο.

Προβληθείτε με επαγγελματισμό και ξεχωρίστε διαθέτοντας μια σωστή σελίδα συνδέσμων, χωρίς διαφημίσεις και περιορισμούς.

Δυνατότητες

  • Σχεδιασμός και δημιουργία προσαρμοσμένης σελίδας που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στιλ και brand.
  • Δωρεάν φιλοξενία για 6 μήνες για να εξασφαλίσετε ότι η σελίδα σας είναι πάντα διαθέσιμη στο κοινό.
  • Πρόσβαση από subdomain (π.χ. https://pages.pellapro.gr) για να διευκολύνετε την πρόσβαση των followers σας.
  • Δωρεάν δημιουργία σύντομων συνδέσμων (π.χ. pellapro.gr/xyz) για να μοιραστείτε εύκολα το περιεχόμενό σας.
  • Δωρεάν δημιουργία QR code για τη σελίδα σας, προσφέροντας μια ευκολότερη και πιο διαδραστική εμπειρία στους ακόλουθούς σας.
qr code for landing pages demo

Συχνές ερωτήσεις

Το QR Code είναι εικόνα που μπορεί να σκαναριστεί μέσω της κάμερας του κινητού και να μας οδηγήσει σε κάποιον σύνδεσμο άμεσα.

Οπότε στην υπηρεσία της PellaPro Cloud πρακτικά όταν σκανάρετε το QR Code μεταφέρεστε αυτόματα στον φάκελο όπου μπορείτε να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε αρχεία.

Η διαδικασία διαμοιρασμού πολυμέσων μεταξύ δυο κινητών ίσως είναι πιο πολύπλοκη από τη λύση που προσφέρουμε εμείς.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δυο ιδιωτικές φόρμες.

Μια για τους καλεσμένους όπου θα αποστέλλουν Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, θα επιλέγουν για το αν θα παρευρεθούν στη δεξίωση και προαιρετικά θα αφήνουν σχόλια ή ευχές.
 
Στην άλλη φόρμα θα μπορεί το ζευγάρι να έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και θα μπορεί να φτιάξει ένα πρότυπο για τα SMS με τα οποία επιθυμεί να απαντήσει στους καλεσμένους. Τα πρότυπα είναι 2, ένα για αυτούς που θα παρευρεθούν και ένα για αυτούς που δεν θα παρευρεθούν. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία του κάθε μηνύματος ξεχωριστά αν το επιθυμείτε. Στο SMS μπορείτε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους αλλά και να τους ενημερώσετε σε πιο τραπέζι θα καθήσουν στην δεξίωση αλλά και να τους δώσετε στίγμα στον χάρτη για να βρούνε εύκολα το μέρος.

Η επιλογή του SMS έναντι του e-mail έγινε για να καλυφθούν οι περισσότεροι χρήστες, ακόμα και οι γηραιότεροι. Η PellaPro χρησιμοποιεί επαγγελματική επι πληρωμή υπηρεσία που εγγυάται την αποστολή των SMS.

Κλείσιμο