Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο

Αποκτήστε σύγχρονο ηλεκτρονικό προσκλητήριο με την PellaPro.
Δείτε αναλυτικά τα πακέτα που προσφέρουμε.

standard invitation

με όλες τις βασικές λειτουργίες

149€

premium invitation

με όλες τις βασικές και τις premium λειτουργίες

299€

Δεν είστε σίγουροι για το ποιο πακέτο θα πρέπει να διαλέξετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επωφεληθείτε

Η ιδέα του ηλεκτρονικού προσκλητηρίου αποκτά ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα, μετατρέποντας μια παραδοσιακή πρακτική σε κάτι εκπληκτικά σύγχρονο και προσωπικό.

Η PellaPro μπορεί να σας προσφέρει μια κομψή και λειτουργική ψηφιακή πρόσκληση που θα κάνει το γάμο σας αξέχαστο για όλους τους καλεσμένους σας.

Απλώς μας παρέχετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, και εμείς χρησιμοποιούμε τις δικές μας ιδέες, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία.

Δώστε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πρόσκληση σας με την απόδοση, το γούστο και την αξιοπιστία που προσφέρει μόνο η PellaPro.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε θέματα τεχνολογίας και ιστοσελίδων.

Δυνατότητες

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου, προσφέρουμε δωρεάν φιλοξενία για μια ορισμένη χρονική περίοδο, είτε για 6 μήνες με το standard ή για 1 χρόνο με το premium πακέτο.

Μετά τη λήξη της δωρεάν περιόδου φιλοξενίας, θα μπορείτε να επιλέξετε την παράταση της υπηρεσίας.

Ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει, η υπηρεσία μας περιλαμβάνει γραφιστική σχεδίαση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα με subdomain ή δωρεάν .GR domain στο premium, καθώς και τη δημιουργία φορμών επικοινωνίας για τους καλεσμένους και ξεχωριστή φόρμα για το ζευγάρι για το ζευγάρι όπου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS στους καλεσμένους εύκολα και γρήγορα. Στο premium πακέτο θα έχετε επίσης QR Code και σύνδεσμο για προσωπικό φάκελο στο PellaPro Cloud για να μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο και φωτογραφίες με τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας.

Δείτε το demo για το ηλεκτρονικό προσκλητήριο γάμου

Δείτε το demo για το ηλεκτρονικό προσκλητήριο βάπτισης

Συχνές ερωτήσεις

Το QR Code είναι εικόνα που μπορεί να σκαναριστεί μέσω της κάμερας του κινητού και να μας οδηγήσει σε κάποιον σύνδεσμο άμεσα.

Οπότε στην υπηρεσία της PellaPro Cloud πρακτικά όταν σκανάρετε το QR Code μεταφέρεστε αυτόματα στον φάκελο όπου μπορείτε να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε αρχεία.

Η διαδικασία διαμοιρασμού πολυμέσων μεταξύ δυο κινητών ίσως είναι πιο πολύπλοκη από τη λύση που προσφέρουμε εμείς.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δυο ιδιωτικές φόρμες.

Μια για τους καλεσμένους όπου θα αποστέλλουν Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, θα επιλέγουν για το αν θα παρευρεθούν στη δεξίωση και προαιρετικά θα αφήνουν σχόλια ή ευχές.
 
Στην άλλη φόρμα θα μπορεί το ζευγάρι να έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και θα μπορεί να φτιάξει ένα πρότυπο για τα SMS με τα οποία επιθυμεί να απαντήσει στους καλεσμένους. Τα πρότυπα είναι 2, ένα για αυτούς που θα παρευρεθούν και ένα για αυτούς που δεν θα παρευρεθούν. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία του κάθε μηνύματος ξεχωριστά αν το επιθυμείτε. Στο SMS μπορείτε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους αλλά και να τους ενημερώσετε σε πιο τραπέζι θα καθήσουν στην δεξίωση αλλά και να τους δώσετε στίγμα στον χάρτη για να βρούνε εύκολα το μέρος.

Η επιλογή του SMS έναντι του e-mail έγινε για να καλυφθούν οι περισσότεροι χρήστες, ακόμα και οι γηραιότεροι. Η PellaPro χρησιμοποιεί επαγγελματική επι πληρωμή υπηρεσία που εγγυάται την αποστολή των SMS.

Κλείσιμο