Ηλεκτρονικό Άλμπουμ

Αποκτήστε σύγχρονο ηλεκτρονικό άλμπουμ με την PellaPro.

digital album

ο πιο σύγχρονος τρόπος να προβάλλετε τις αναμνήσεις σας

49€

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επωφεληθείτε

Με το Ηλεκτρονικό Άλμπουμ  μπορείτε να προβάλλετε και να απολαμβάνετε τις αναμνήσεις σας από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το πλεονέκτημα του Ηλεκτρονικού Αλμπουμ είναι η ευελιξία του. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ταξιδιού, μπορείτε να ανοίξετε το άλμπουμ σας από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Με τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες σας και να ξαναζήσετε τις μαγικές στιγμές του γάμου σας. Επίσης μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας εύκολα και γρήγορα.

Δεν είναι απαραίτητο πια να καλείτε το κόσμο στο σπίτι σας ώστε να δείτε το άλμπουμ του γάμου.

Το Ηλεκτρονικό Άλμπουμ σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Δυνατότητες

Η πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Άλμπουμ γίνεται από subdomain της PellaPro που μπορείτε να επιλέξετε εσείς, όπως για παράδειγμα https://album.pellapro.gr.

Εσείς μας δίνετε το άλμπουμ σας σε PDF μαζί με μια φωτογραφία εξώφυλλου και εμείς δημιουργούμε το Ηλεκτρονικό Άλμπουμ για εσάς.

Η φιλοξενία για 1 χρόνο περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς και εφόσον το επιθυμείτε, για κάθε επιπλέον χρόνο το κόστος είναι 15 ευρώ.

Δείτε το demo

Συχνές ερωτήσεις

Το QR Code είναι εικόνα που μπορεί να σκαναριστεί μέσω της κάμερας του κινητού και να μας οδηγήσει σε κάποιον σύνδεσμο άμεσα.

Οπότε στην υπηρεσία της PellaPro Cloud πρακτικά όταν σκανάρετε το QR Code μεταφέρεστε αυτόματα στον φάκελο όπου μπορείτε να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε αρχεία.

Η διαδικασία διαμοιρασμού πολυμέσων μεταξύ δυο κινητών ίσως είναι πιο πολύπλοκη από τη λύση που προσφέρουμε εμείς.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δυο ιδιωτικές φόρμες.

Μια για τους καλεσμένους όπου θα αποστέλλουν Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, θα επιλέγουν για το αν θα παρευρεθούν στη δεξίωση και προαιρετικά θα αφήνουν σχόλια ή ευχές.
 
Στην άλλη φόρμα θα μπορεί το ζευγάρι να έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και θα μπορεί να φτιάξει ένα πρότυπο για τα SMS με τα οποία επιθυμεί να απαντήσει στους καλεσμένους. Τα πρότυπα είναι 2, ένα για αυτούς που θα παρευρεθούν και ένα για αυτούς που δεν θα παρευρεθούν. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία του κάθε μηνύματος ξεχωριστά αν το επιθυμείτε. Στο SMS μπορείτε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους αλλά και να τους ενημερώσετε σε πιο τραπέζι θα καθήσουν στην δεξίωση αλλά και να τους δώσετε στίγμα στον χάρτη για να βρούνε εύκολα το μέρος.

Η επιλογή του SMS έναντι του e-mail έγινε για να καλυφθούν οι περισσότεροι χρήστες, ακόμα και οι γηραιότεροι. Η PellaPro χρησιμοποιεί επαγγελματική επι πληρωμή υπηρεσία που εγγυάται την αποστολή των SMS.

Κλείσιμο