Δημιουργία Ιστοσελίδων

Δημιουργήστε σύγχρονες και γρήγορες ιστοσελίδες με την PellaPro.
Δείτε αναλυτικά τα πακέτα που προσφέρουμε.

basic website

Ιδανικό για απλές ιστοσελίδες

349€

standard website

Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις

490€

premium website

Ιδανικό για μεγαλύτερες επιχειρήσεις

990€

Δεν είστε σίγουροι για το ποιο πακέτο θα πρέπει να διαλέξετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επωφεληθείτε

Η διαδικτυακή παρουσία μιας επιχείρισης γίνεται ολοένα και πιο σημαντική και μια προσεγμένη ιστοσελίδα είναι η ηλεκτρονική μας βιτρίνα.

Η PellaPro μπορεί να σας προσφέρει μια καλαίσθητη και πρακτική ιστοσελίδα που αυξήσει το κοινό σας και κατά συνέπεια τις πωλήσεις σας.

Εσείς θα μας παρέχετε τα κείμενα ή/και φωτογραφίες και εμείς θα βάλουμε τις ιδέες, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δώστε στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να απολαύσουν τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρουν οι SSD δίσκοι.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο support λόγω της τεχνογνωσίας και της μεγάλης εμπειρίας μας στα τεχνικά θέματα.

Οι βελτιστοποιήσεις θα αναβαθμίσουν δραστικά το SEO και ως συνέπεια θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα.

Δυνατότητες

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου θα έχετε δωρεάν domain (όνομα χώρου) για 2 χρόνια και δωρεάν φιλοξενία για 1 χρόνο.

Μετά το πέρας της περιόδου δωρεάν φιλοξενίας θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας μας.

Με τους απεριόριστους λογαριασμούς E-mail, τις μεγάλες χωρητικότητες στο δίσκο και τα μεγάλα όρια στο Traffic σας δίνουν όλα όσα χρειάζεστε για τις υψηλές σας απαιτήσεις.

Παρέχουμε επίσης την δυνατότητα φωτογράφισης των προϊόντων ή/και των χώρων σας, εφόσον το περιλαμβάνει το πακέτο σας, με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Συχνές ερωτήσεις

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένα σύνολο τεχνικών που βελτιώνουν την επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με τις μηχανές αναζήτησης. Mια προσεγμένη ιστοσελίδα μας βοηθά να ανέβουμε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και έτσι να αυξήσουμε το κοινό των επισκεπτών μας.

Σε μια επίθεση DDoS (distributed denial of service), ένας εισβολέας στέλνει χιλιάδες πλαστά αιτήματα σε μια προσπάθεια να υπερβεί το εύρος ζώνης, να κατακλύσει τους πόρους ενός διακομιστή και να υπερφορτώσει το σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, τα έγκυρα αιτήματα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο πολύ αργά ή καθόλου.
Ένας τεράστιος αριθμός παραβιασμένων υπολογιστών (botnets) χρησιμοποιείται συχνά για τη δημιουργία ενός τεράστιου όγκου κίνησης δεδομένων.

Η PellaPro χρησιμοποιεί τα αυτοματοποιημένα εργαλεία ασφαλείας της για να προστατεύσει τις εφαρμογές ιστού και τους ιστότοπους από αυτήν την απειλή.
Το αυτοματοποιημένο σύστημά μας αναγνωρίζει σχεδόν όλα τα μοτίβα επιθέσεων εκ των προτέρων, επιτρέποντάς του να μπλοκάρει τις επιθέσεις και να αποτρέπει αποτελεσματικά τη συντριπτική τους πλειοψηφία. Χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες εφαρμογές υλικού και προηγμένες τεχνολογίες φίλτρων, παρέχοντάς σας πρώτης τάξεως προστασία από επιθέσεις DDoS μεγάλης κλίμακας. Και όλα αυτά δωρεάν.

Το δωρεάν support είναι η δωρεάν τεχνική εξυπηρέτηση εφόσον δεν είστε συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας. Τα πακέτα δημιουργίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν δωρεάν εξυπηρέτηση αλλά μέχρι κάποια περίοδο και θα χρειαστεί να επιλέξετε κάποιο πακέτο διαχείρισης για περαιτέρω εξυπηρέτηση και άλλες υπηρεσίες.

Η δωρεάν διαχείριση είναι μιας μικρής περιόδου υπηρεσία εξυπηρέτησης, επίλυσης προβλημάτων, αλλαγών στο περιεχόμενο και άλλα πολλά για τους πελάτες που έχουν λάβει τις ιστοσελίδες τους από κάποιο πακέτο δημιουργίας ιστοσελίδων και δεν είναι συνδρομητές σε κάποιο πακέτο διαχείρισης ιστοσελίδων.

Κλείσιμο